Monday, 4 April 2011

special for my family dearhaniey


kreatif ker??

salam.. hye it time for me mengarut kat cni.. hehehe... hell_flurby n hell_miars dah wat kecoh kan... ni time hell_ninaChocotaz take over... nak gile kuase jap... huh ! dengan keadaan tenet ku yg tenat... nina akan cube gak ye... sbnr nye ade 4 perkara nak tnjuk kat cni... ape bende?? ok jap...

::first ::

 ok ni video pertama nina wat... amacam?? ok tak?? ermm... tp video ni bnyk kontroversi... mcm2 hal... sabor je lah... ramai tak puas hati sbb tak de gambar diorg... ok.. mule2 uh rilek je... then lme2.. mkin mmbara... tuduh org tak ingt die.. (tp time uh mmg tak ingt) alaa normal lah kan... chatter lam tu ade beribu.. tgk ar lam group friendship love tu.. ade 400++ follower... tak kan nak letak sume lam 1 video yg lagu nye just sepanjang 3 minit lebih.. muat ker?? bape laju nak buat?? kang ckp tak smpat tgk plak..... 

.:second:.
orite... selepas nina muhasabah diri selama beberapa hari... beberapa ketika... pikir punye pikir... (kepala tgh serabut time ni, bnyk gile kot problem msuk) aku gagah kan diri untuk selesai kan sume masalah... masalah pertama aku selesai kan.. masalah video ni lah.. hey pening gak nak buat....aku nak kne usha 79 fb... errr lebih kurang gitu lah... aku wat pe?? tade wat pe pun.. saje je cari gmba2... ok... lam video ni pnjng ckit.. ade la lam 6 minit lebih... agak nye lah... sebnyk 79 gamba lam ni.. nick name ade lam 20 lebih.. jenuh wey nak wat video ni... tp aku settle kan dalam beberapa hari je... kot lah... alaa bkn susah kot...  tape2... biar aku yg susah.. asal kan aku dpt tgk korg hepi... 


::third::
 ok seterus nye... pic ni.. acctualy ni logo.. yg baru saja d reka oleh khattab ... amacam?? ok tak?? nice.. cantek... bole d trima... darpd tak de langsung kan... nice lah... thanks n tahniah khattab... 

::forth::
 hahaa.. ni pic aku edit sndri... sempoi lah... tgh bosan2 ni kan.. tade keje duk umah... tetibe je rase mcm nak edit pic... belek2 pic yg ade.. tp tade mood nak edit.. tup2 trase mcm nak edit name je... ermm.. try je la... tinguk2.. amacam?? srabut tak?? kaler full tu... layan beb.. tade keje lah kate kan an.. tak bole nak letak ramai2... tengok ar.. penuh gile... tu pon ade agi nick yg tertggl.... tp malang nye tak muat.... tape2... korg tetap d hati nina... 

pape hal pon... love u allz lah... 
sekian.. 
hell_ninaChocotaz
5 april 2011, 12.40AM